Blikvorm

Grafisch ontwerp van o.a. logo’s, huisstijlen, boeken, magazines, infographics, websites en promotioneel drukwerk. Ik denk kritisch met je mee en werp een frisse blik op jouw communicatievraag. Als grafisch kunstenaar werk ik veel met cyanotype en suminagashi. Ik maak afdrukken en collages en ga daarin op zoek naar de verstilling in het moment.

OVER BLIKVORM

welkom, ik ben Evelien van BLIKVORM. Ik werp mijn BLIK op jouw communicatievraag en geef VORM aan de inhoud die jij wilt vertellen. Ik ben een kritische communicatiespecialist en denk graag inhoudelijk mee hoe ik jouw boodschap nog meer inhoud kan geven. Blikvorm is gespecialiseerd in corporate branding, magazine- en boekontwerp, infographics en promotioneel drukwerk zoals brochures, affiches en flyers. Ik heb een voorliefde voor de grafische technieken en hou ontzettend van kwalitatief goed uitgevoerd en tot in de puntjes verzorgd drukwerk waarmee je indruk maakt!

Naast mijn bezigheden als toegepast grafisch ontwerper speel graag met oude technieken zoals cyanotype en suminagashi. Cyanotype is een fotografisch proces waarmee je door middel van zonlicht in een paar minuten een afdruk kunt maken op een lichtgevoelige laag en zo een stukje tijd vastlegt op papier. Daarbij werk ik met  plantmateriaal dat ik verzamel in mijn omgeving. Daarnaast maak ik ook suminagashi afdrukken, dat is een japanse techniek waabij je drijvende inkt op water kunt afdrukken op papier en zo de mooiste lijnenspellen kunt vangen die in het moment ontstaan. Hier kun je mijn vrije werk bekijken.


Evelien van Breemen
evelien@blikvorm.nl
T 06 130 466 26

Kasteeldreef 81
5046 CS  Tilburg

btw NL 0016 999 60 B49
kvk 1808 7710


Bekijk hier mijn CV
Blikvorm hanteert Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring 

 

 

© 2024 Blikvorm

Thema door Anders Norén